Amber Brandt

My Activity Tracking

148
kms

My target 40 kms

Ik zamel geld in voor Green Peace ter preventie van ontbossing

Ik ben Amber en ik ben twaalf jaar oud. Mijn doel is om in een week, na school, minimaal 40 kilometer te lopen. Ik doe mee aan deze actie om geld op te halen om ontbossing tegen te gaan. Ik heb besloten de keuze te maken om mee te doen omdat ik het belangrijk vind aandacht te besteden aan het klimaat, het gaat er nu super slecht mee en daarom hoop ik dat meer mensen zuiniger gaan leven een een steentje bij dragen aan een beter klimaat.  Het ingezamelde geld gaat naar monitoringsvluchten die de brand signaleren, onderzoeken naar de mogelijke verantwoordelijken van de brand (en die voor de rechter dagen), vrijwilligers opleiden tot blusteams en naar materialen die helpen de brand te bestrijden. Ik zou het ontzettend waarderen als u mij wilt helpen door een kleine bijdrage te leveren. Alvast heel erg bedankt! Fijne dag verder :)

My Updates

100 kilometer!

Thursday 21st Oct
Ja hoor het is gelukt! Ik heb de honderd kilometer behaald :) Ik ben super blij dat ik op deze manier iets kan bijdragen en wil daarom ook iedereen die de tijd heeft genomen om mijn updates te lezen, mijn pagina te bekijken en misschien zelfs wel te doneren! Mijn doel is voor nu om nog steeds door te gaan en alles eruit halen wat er nog kan :) fijne dag verder

94 kilometer verder

Monday 11th Oct
Lieve lezer, in de afgelopen paar weken heb ik zoveel mogelijk proberen te wandelen en mijn fiets laten staan. Elke ochtend na mijn treinreis om op school te komen moet ik nog van het station naar school lopen, dit is 1,2 kilometer en als ik dat ook nog terug loop kom ik al snel een heel eind. Daarnaast heb ik meegedaan met een wandeltocht waar ik samen met mijn vader en zusje van 9 de acht kilometer heb gelopen. Ik had al snel besloten om langer dan een week mee te doen met deze actie en zoveel mogelijk kilometers te maken. Naar mijn mening gaat tot nu toe al erg goed en ik wil zeker zo door blijven gaan, op naar de honderd! Wil jij meehelpen? Doe zelf mee aan deze actie of doneer, dat zouden ik en een heleboel anderen enorm waarderen en helpen! Deel deze actie met zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en collega´s om bosbranden tegen te gaan! Fijne dag verder :)

Thank you to my Sponsors

15.90

Brigitte

Goed bezig Amber! Je bent een prachtmens.

15.90

Janneke

Wat knap! Succes!

10.60

Trine Joosten

10.60

Evelyn Wouters

Voor mijn mooie dochter met prachtige idealen… mijn wereldverbeteraar… ik ben trots op jou! X mama

10.60

Rudi, Rocxanne & Tijs

Amber je bent een topper!! Succes met dit project 👍🏻 Liefs Rudi, Rocxanne & Tijs

5.30

Audrey, Christian, Sarah En Evy

Succes met dit mooie initiatief.

5.30

A Wouters

Goed bezig Amber.♡