Jacco & Fabio

My Activity Tracking

385
kms

My target 333 kms

Ik zamel geld in voor Greenpeace

Ik haal geld op voor Greenpeace tegen de bosbranden wereldwijd

My Updates

IEDEREEN BEDANKT!!

Sunday 10th Oct
Fabio en zijn maat zijn na het leveren van de nodige inspanning weer uitgeraasd en genieten daar allebij even op hun eigen manier van.

De bosbranden in de wereld zijn ongetwijfeld echter nog niet uitgeraasd. Dus ook al is deze sponsoractie na vandaag ten einde, de strijd tegen de bosbranden is nog niet voorbij.

Fabio heeft trouwens veel meer kilometers afgelegd dan hier is geregistreerd. Soms noem ik hem ook wel eens hondje de voorste. En dat niet alleen omdat hij graag voor mij uitloopt. Fabio zit gewoon overal graag met zijn neus bovenop, en is er vaak als de kippen bij wanneer er ergens wat leuks te doen of zien is tijdens het wandelen. Maar zijn baasje was soms wat lui bij het tellen van de kilometers, en ging het er maar om dat de streefafstand zou worden behaald. Maar mocht iemand zich geroepen voelen om alsnog iets te doneren voor Fabio's niet geregistreerde kilometers, dan kan dat geloof ik altijd nog via de website van Greenpeace... ;-)

Iedereen bedankt voor de support..!! (ook namens Fabio)

En uiteraard ook dank aan iedereen van Greenpeace voor al jullie goede werk!!

FABIO KRIJGT VERSNAPERING

Thursday 30th Sep
Na een flink stukje doorbijten, wordt Fabio zoals meestal vol goede zorg verwend met een welverdiend natje en droogje wanneer we even ergens rusten.

En daar is hij uiteraard heel dankbaar voor, net als zijn baasje.

FABIO HEET LANGE WEG AFGELEGD

Thursday 30th Sep
Maar hij kijkt nog steeds vooruit, dus kan nog wel een stukje.

FABIO OP DE UITKIJK

Tuesday 28th Sep
Na een behoorlijk blokje om staat Fabio even te genieten van het uitzicht op een onspanningsplek langs het pad.

FABIO RENT RONDJES SAMEN

Sunday 26th Sep
Maar kon deze windhond niet bijhouden..

FABIO BRENGT NIEUWS

Wednesday 8th Sep
Hmm. Is dat zo, Fabio..?? Hij zei dat die ooievaar hem vertelde dat het rondje langer is dan 40.000 km. Wie nu te geloven..?!? Ik ga me ever nader beraden.

FABIO ONDERWEG

Wednesday 8th Sep
Oei, daar wordt ie behoorlijk uitgelaten, zo te zien. Heel even geduld dus nog (hij kan ook niet alles tegelijk).

FABIO VERHEUGD

Wednesday 8th Sep
Hmm, ja. Wat daar nou weer eens over te zeggen..? Geen idee, hij is nog onderweg. Even de boodschap afwachten.

FABIO HOUDT VAN MUZIEK (ook trouwens)

Tuesday 31st Aug
En vanaf morgen gaan we weer proberen te tellen, overigens.

https://www.youtube.com/watch?v=FPjj8edvjgM

IK KAN HET NIET LATEN (dus doe ik dat ook niet)

Friday 27th Aug
Ja sorry; ondanks dat we even geen stappen tellen (even tussendoor - we lopen heus door hoor), toch even dit bericht. Gaat verder uiteraard totaal langs Fabio heen (hij ligt even te snurken). Maar ja; ik houd nou eenmaal ook heel veel van schepen (en ook van scheepvaart trouwens; is een toffe bedrijvigheid).

Wat een meer dan prachtig en geweldig schip zeg; die Rainbow Warrior!! Iedereen die verstand heeft van schepen en/of scheepvaart weet of ziet denk ik wel waarom. Maar naar ik vermoed "zelfs" ook wel velen (c.q. vele lieve medemensen) die er minder vanaf weten. Maar die er om welke reden dan ook toch iets in zien. Magistraal gewoon, is wat er in me opkomt bij het (weer eens) zien van dit vette schip!

(ook al is het bij deze slechts middels een youtube video, zie hieronder)

https://www.youtube.com/watch?v=izduSnI4174

Waarbij er dan nog heel even in me opkomt dat ik in een ver verleden ooit eens een tijdje hele goede yogales heb mogen ontvangen van één van GreenPeace haar (inmiddels best wel 'old-time') campagneleiders. Daar ben ik stiekem misschien een klein beetje trots op (en sowieso heel blij mee!). Good old times.. Go Greenpeace!! (en Rainbow Warrior, uiteraard)

GEEN ZIN

Monday 23rd Aug
Fabio heb effe niet zo'n zin om kilometers te tellen...

FABIO ZEGT IETS

Tuesday 17th Aug
(maar ik verstond hem niet vanwege de drukte en herrie)

EVEN TUSSENDOOR

Sunday 15th Aug
Wat een super vet zeilschip zeg, de nieuwe aanwinst van Greenpeace. Witness, is de naam die het gekregen heeft. Voordat het onlangs naar Nederland is gevaren, mochten mensen suggesties doen voor een nieuwe naam. En als je dat dan hebt gedaan, hoop je stiekem natuurlijk dat de naam die je hebt ingezonden wordt verkozen. Maar ik vind het echt super cool dat het schip de naam Witness heeft gekregen. Echt een meer dan prachtige en passende naam. Zet hem op met jullie te gekke aanwinst Greenpeace, ik geloof er in!

https://www.youtube.com/watch?v=lO18JGy3eFI

FABIO MAAKT VRIENDEN ONDERWEG

Friday 13th Aug
Na samen een paar rondjes rennen rond een boom op een grasveld begreep Fabio dat deze (mix windhond) te snel voor hem was, waarna hij zijn strategie aanpastte.

PAUZE

Thursday 12th Aug
Effe eenden checken tussendoor.

FABIO CHECKT DE WEG

Wednesday 11th Aug
Nog wel een stukkie te gaan zo te zien.

DE KOP IS ERAF

Saturday 7th Aug
Zo. (na een week hard afzien effe lekker luieren)

SHARE IF YOU CARE

Saturday 31st Jul
Zomaar, opeens, een besluit. Een mailtje van Greenpeace, even checken. En daarna kort overleg met mijn hond. Vervolgens ach ja, waarom niet..? Waf waf woef!

Zelf zal ik er nog wel even in moeten zien te komen, ben ik bang. Althans, niet voor wat betreft het lopen zelf hoor. Dat deden we toch al geregeld. En zullen we heus blijven doen. Nee, nee, ik bedoel met deze actie. Even zien nog hoe we dat gaan proberen op touw te zetten. Naast het dagelijks wandelen, ben ik immers nogal lui. ;-)

Daarnaast ken ik niet zo veel mensen. Dus even goed nadenken daarover nog. Er komt vast wel wat. Eén of ander bedenksel. Ter promotie dan, bedoel ik. En dan nog dat gedoe met dat Strava (or so). Tjeez.. Ik heb pas net een smartphone. Dat wordt dus nog wat. Al dat online gedoe ;-). Misschien gewoon beter al mijn stappen tellen. Of wacht, nee; daar zie ik toch ergens ook een probleem in.

Ondanks een wat gehavende knie (dus) allemaal nog veel lastiger voor me dan het wandelen zelf. Daar draai ik op zich namelijk mijn hand niet voor om. Met wind mee dan, natuurlijk. Nou ja, wie weet ga ik er het zeuren over het weer nog wel van afleren. Zou ook wel eens tijd worden overigens. En dan zou u er misschien (verder) ook nog iets aan hebben.

Dan ben ik ook nog eens zo stom geweest om nog voor de eerste meter al een zeer strikte regel te stellen. Alleen de kilometers die ik samen met mijn hond loop zullen worden gerekend. Tja, ik overleg natuurlijk niet voor niets met hem. Nu maar hopen dat hij weet waar hij mee in heeft gestemd. Het arme beest.. De eventuele eer komt dus uitsluitend hem toe!

Oh ja, hij heet Fabio trouwens (de goede vriend). En geen zorgen, ik zal goed op hem letten. Beloofd. Die dude op de foto hierboven is hij dus. Daar was ie net prachtig geplukt bij zijn super goede en lieve kapsters (van Superdogs). Cool is ie he. :-)

Dus sponsort u s.v.p. lustig. Voor hem en de bossen. Daar houdt hij namelijk van. Of voor al zijn andere (dieren)vrienden die daar ook liefhebber van zijn. Of voor uzelf. Of om nog een andere reden. Maakt mij eigenlijk niet echt uit trouwens. En gaat me op zich ook niets aan. Dus zal ik me verder niet mee bemoeien. Maar iedere kleine bijdrage is uiteraard welkom en gewaardeerd (we hebben zelf de eerste 3 euro gedoneerd).

Wij doen het wandelen wel gewoon (deal?). En wie weet op enig moment zelfs nog wel een extra blokkie om ook. Nou, dat wordt dus nog wat zeg. Ik ook met mijn grote mond. Sorry hoor Fabio. Maar goed, het zij zo. Komt vast ook wel weer goed. Nu alleen nog even zien hoe. Kom op Fabio, gaat ie mee..!?!

Run Fabio, Run.
Nee hoor maat, doe maar lekker chill.
(wordt vervolgd)

Thank you to my Sponsors

100

Dusty

26.50

Mees Zegveld

Ha Fabio (en Jacco), Wat een onwijs mooi initiatief. Op naar nog veel meer donaties. Houd de pas erin, mannen! Groeten, Mees en Marije

15.90

Petra Knötschke

Succes! Mooie actie! Petra (moeder van Mees)

10.60

Hp Luneburg

Veel succes Jacco & Fabio! Jullie zijn onze favoriete medelopers :)

3.18

Jacco Dost