Tessa van Paridon

My Activity Tracking

40
kms

My target 40 kms

Ik zamel geld in voor Greenpeace

Ik haal geld op voor Greenpeace tegen de bosbranden wereldwijd.

My Updates

Gelukt! 💪😃

Tuesday 21st Sep
Jaja, het is me gelukt! Ik moest even bijkomen van de laatste dag zondag (7km hardlopen en 3km wandelen), haha, vandaar de wat latere update. Maar het is wel mooi gelukt: 40km binnen een week! En niet alleen was ook het doel van €100 al behaald voor de eindstreep: we zijn er zelfs flink overheen gegaan! Superlief van jullie allemaal, dank je wel voor al jullie genereuze bijdragen. 

Ik heb er veel plezier in gehad dit eens te proberen op deze wijze. Ik zie meer mooie & sportieve acties in het verschiet 😊👍

Voor nu is deze actie in elk geval goed geslaagd en kijk ik terug op een leuke wandel-/hardloopweek, waarin we met zijn allen Greenpeace goed hebben kunnen ondersteunen in hun strijd tegen bosbranden. Bedankt!

Het einde komt in zicht...

Friday 17th Sep
Dank aan iedereen die al heeft gedoneerd (of dat nog gaat doen). Inmiddels is er al 83% van mijn beoogde bedrag binnen, super! Qua lopen zit ik op ongeveer 2/3, dus ook dat gaat mooi volgens planning. Over de komende twee dagen is nog 12km te verdelen en dan ben ik er!

Superleuk om zo'n specifiek doel te hebben, dat geeft extra energie om te lopen. En ik word er zelf ook nog fit van - win-win!

Halverwege!

Wednesday 15th Sep
Het valt me tot nu toe alles mee - op dag drie zit ik al netjes op de helft. En de spierpijn of andere pijntjes vallen me gelukkig ook mee, dus dat moet zeker gaan lukken deze week ☺️  Morgen een rustige dag met alleen wat wandelen en dan ga ik vrijdag voor de volgende 7km. Ik heb er zin in!

Aan iedereen die al gedoneerd heeft: hartelijk dank! En voor wie dat nog niet gedaan had: help je ook mee? Doneren kan nog tot 10okt, maar hoe vet zou het zijn als ik mijn doel al haal voor het einde van mijn loopweek! Dank iedereen, vrijdag horen jullie weer van mij 🙂

De kop is eraf!

Monday 13th Sep
Zo, de eerste kilometers zitten erop: zojuist 7km hardgelopen! Was gelijk een kleine persoonlijke overwinning want tot nu toe hield ik het altijd op 5km en lukt het me maar niet om onder de 7min/km te komen, maar deze actie heeft me blijkbaar vleugels gegeven, want ik zat opeens op een gemiddelde van 6.45 min. per km. Win-win dus! ☺️👍 Hopelijk houd ik dat deze week een beetje vol - morgen een rustdag met alleen wandelen en dan woensdag weer een rondje hardlopen!

Help je mee?

Monday 13th Sep
In navolging van mijn stoere buurvrouw Marloes heb ik besloten ook mee te doen aan de actie van Greenpeace om met 1000 mensen een 'rondje' om de wereld te lopen (= 40km p.p.) en daarmee geld in te zamelen voor Greenpeace om te kunnen helpen bij bosbranden en actie te kunnen voeren tegen alles wat bijdraagt aan bosbranden (illegale kap, aansteken, lakse overheden, etc) en voor bewustwording over het klimaat. Klimaatverandering is het grote probleem waartegen we nu in actie moeten komen; de vele bosbranden zijn (net als de overstromingen en stormen) daarvan mede een duidelijk teken.

De bedoeling is om in 1 week tijd 40km te lopen en ik start gelijk vandaag!

Help je ook mee en wil je mij sponsoren? Dank je wel!

Thank you to my Sponsors

21.20

Wilhelmus Van Paridon

Tess, goed werk, doe je best!

20

Suus

Goed bezig Tes!!

15.90

Theresa Steeman

Succes Tes!

14.84

David

Goed bezig Tes!

13.78

Anonymous

12.72

Floor Bakels

10.60

Karlijn Navest

Heel veel succes!

10.60

Eveline En Rebecca De Klerk

Goed werk Tessa en wandel met plexier

10.60

Marloes

Go for it!!

5.30

Anonymous

Hup Tes!

5.30

Maarten

Veel succes 👍

5.30

Antoinette Batenburg

Succes Tessa!👍