Verena Pieper

Ik zamel geld in voor Greenpeace

Ik haal geld op voor Greenpeace tegen de bosbranden wereldwijd

My Updates

Telkens een klein beetje werkt stiekem enorm erg

Wednesday 11th Aug
Hierbij de link van mijn greenpeace account,
Ik ga 40 km hardlopen en daar geld mee ophalen om zo geld op te halen om in ieder geval het BOSBRANDEN probleem  een klein beetje te kunnen indampen. Wil jij dat jouw  (klein)kinderen fatsoenlijk kunnen leven op de aarde, doneer op mijn Greenpeace account. 
Ik geloof niet dat jij als lezer, het je geen ruk interesseert dat we er allemaal aan gaan. Doneren is niet enige wat je moet doen! 
Denk na over wat voor negatieve invloeden jij hebt op de wereld, en bedenk niet te simpel. Ik weet zeker dat je wel af en toe een stuk vlees eet, het af en toe net te veel moeite is om je afval te scheiden, je kleding regelmatig nieuw koopt & iedere dag voor bijvoorbeeld om naar de supermarkt  te gaan de auto pakt. Probeer je co2 verbruik te verminderen. Zo ongelofelijk makkelijk om hier verandering in te brengen! 
Kijk nog een keer goed bij welke energieleverancier jij je hebt aangesloten, en waar zij zich wel of niet voor inzetten. Maakt dat extra 10tje jouw zoveel uit, oftewel die 4 flessen cola minder om voor een betere energiebedrijf te kunnen kiezen. Nog zo’n puntje die ongelofelijk hoeveel plastic die wij met zijn alle aanschoven voor helemaal niks. Neem bijvoorbeeld een keer niet dat aangeboden plastic tasje aan, maar zorg voor een eigen tas. 
Zoveel wat je kan doen, en ik wil er wat aan doen! Doneer wat op mijn pagina, want ik ben er ieder geval wel mee bezig & probeer er wel wat aan te doen.

40km hardlopen

Wednesday 11th Aug
Wij gaan eraan & dat weet iedereen, gaan we er wat aan doen? Ik in ieder geval , door middel van 40 km hardlopen ga ik een klein verschil proberen te maken aan dit o zo grote probleem. De wereld is beter af zonder de mensheid, maar wij zijn nu in het hier en nu & willen allemaal dat onze (toekomstige) kinderen ook zonder problemen zich kunnen voortplanten, zonder te hoeven na denken of het überhaupt mogelijk is voor hen om te leven op deze aarde. Wij zijn nu veel te ver gekomen, we moeten nu een verschil maken. Ik ben voor!

Thank you to my Sponsors

26.50

Carlijn Van Der Meer

Omdat je het echt gaat volhouden en ik erg trots ben dat je dit doet voor onze aarde!

15.90

Wessel Van Soest

Alleen een gek blaast in zijn eentje tegen de wind in, maar met z’n allen kunnen we de richting veranderen! Wat to go verena! Trots op jouw en mijn eigen kids die zich terecht zorgen maken! Act now, want anders is het te laat!

15.90

Els Middelhoek

You go Verena!!!

15.90

Carolina Van Soest

Succes💪

15.90

Kiki Reerink

Verena niet zo piepen je kan dit!!! oxoxoxoxoxox

15

Cees Okkerse

10.60

Irene Meijer

Goeie aktie. Ben al jaren lid maar iets extra's voor jou aktie is niet verkeerd. Succes!

10

Veroniek Pieper

Trots op je dat je je zo inzet!

7.42

Maartje Van Soest

You go Pieper!! Heel erg trots op jou! 💪

5.30

Verena Pieper

5

Quisa Van Langen

goodluck :)

1.06

Diede Van Dusseldorp